AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, fal sahibinin şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kirli suda yüzmek kötü sözler duyulacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda yıkanmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına inanılır.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak eşlerin boşanacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Kahve falında kirli suda yılan görmek ancak yılmayacağına, sevinç ve sürura işarettir.

Kahve falında kirli suda balık görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, strese gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık tutmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, komşularla ters düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir