AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda boğulmak

Kahve falında kirli suda boğulmak

Kahve falında kirli suda boğulmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kirli suda boğulmak gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek tövbe etmeden vefata, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında kirli suda boğulmak çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, beklediklerini duyacağına işarettir.

Kahve falında kirli suda balık tutmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda abdest almak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulur.

Kahve falında kirli suda yıkanmak eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir