AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda balık tutmak

Kahve falında kirli suda balık tutmak

Kahve falında kirli suda balık tutmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, umutsuz olacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Kahve falında kirli suda balık tutmak gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine yorulur.

Kahve falında kirli suda balık görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında durgun suda balık tutmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda balık tutmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sığ suda balık tutmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı suda balık tutmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında duru suda balık tutmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir