AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda yıkanmak

Kahve falında kirli suda yıkanmak

Kahve falında kirli suda yıkanmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, onlara hocalık edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Kahve falında kirli suda yıkanmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli suda balık tutmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, aksiliklerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli suda boğulmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suda abdest almak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suda yılan görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir