AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda yılan görmek

Kahve falında kirli suda yılan görmek

Kahve falında kirli suda yılan görmek rızkının bollaşacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda yılan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Kahve falında kirli suda yılan görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda boğulmak iflas edeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kirli suda yürümek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalettir.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suda yüzmek şansının da döneceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında kirli suda balık görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir