AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli pencere görmek

Kahve falında kirli pencere görmek

Kahve falında kirli pencere görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli pencere gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Kahve falında kirli pencere camı görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli pencere görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında hortumla pencere yıkamak büyük paralara sahip olacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine rivayet eder.

Kahve falında eve pencere açmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında pencereden düşmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Kahve falında pencere çıkarmak atılan adımların başarıya çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına inanılır.

Kahve falında pencereye dayanmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve pencere takmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir