AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla pencere yıkamak

Kahve falında hortumla pencere yıkamak

Kahve falında hortumla pencere yıkamak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında hortumla pencere yıkamak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında hortumla pencere yıkamak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, endişelerini silip atacağına yorulur.

Kahve falında hortumla beton yıkamak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında hortumla havlu yıkamak kötülüklerden uzaklaşacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya işaret eder.

Kahve falında hortumla çamaşır yıkamak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hortumla etrafı yıkamak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla halı yıkamak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla yer yıkamak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir