AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli havuz görmek

Kahve falında kirli havuz görmek

Kahve falında kirli havuz görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında kirli havuz gördüyseniz:

  • Karşıkarşıya kalabileceğiniz olayların kontrolünü elinize almalısınız.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kirli havuza girmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında havuzda kirli su görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kirli havuz temizlemek maddi anlamda rahatlamaya, yolunun hep açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli havuz görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuza taş atmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, işlerinde kara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında havuzun kuruduğunu görmek aniden evlilik kararı alacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir