AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda kirli su görmek

Kahve falında havuzda kirli su görmek

Kahve falında havuzda kirli su görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda kirli su gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Kahve falında havuzda kirli su görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli havuz temizlemek haksızlıklara uğranılacağına, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli havuz görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli havuza girmek kazancının azalmayacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuz suyuna dalmak elinin bollaşacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuzu görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir