AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli havuza girmek

Kahve falında kirli havuza girmek

Kahve falında kirli havuza girmek mutluluğunun daim olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli havuza girmek gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Kahve falında kirli havuza girmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek önemli bir makama terfi alacağına, mutluluğa ve neşeye delalet eder.

Kahve falında kirli havuz temizlemek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda kirli su görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına işaret eder.

Kahve falında kirli havuz görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz havuza girmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında köpüklü havuza girmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir