AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli havuz temizlemek

Kahve falında kirli havuz temizlemek

Kahve falında kirli havuz temizlemek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, akıllı adımlar atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli havuz temizlemek gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Kahve falında kirli havuz temizlemek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına inanılır.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli havuz görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Kahve falında kirli havuza girmek huzurunun yerine geleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda kirli su görmek arkasından gıybet edeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalettir.

Kahve falında havuz temizlemek en pahalı evlerde oturacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzun içini temizlemek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir