AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek kar elde edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, problemlerinin biteceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek maddi olarak zarar edileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli havuz görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kirli havuza girmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Kahve falında havuzda kirli su görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında kirli havuz temizlemek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında süs havuzunda yüzmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık havuzda yüzmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir