AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli havuzu temizlemek

Kahve falında kirli havuzu temizlemek

Kahve falında kirli havuzu temizlemek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, onlarla arasının açılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine inanılır.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişki yaşamaya kendinizi şimdiden hazırlayın.

Kahve falında kirli havuz temizlemek kısmetin bollaşacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında kirli havuzu temizlemek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli havuz görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında havuzda kirli su görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında kirli havuza girmek dileklerin gerçekleşeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet eder.

Kahve falında havuz temizlemek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içini temizlemek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir