AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun kuruduğunu görmek

Kahve falında havuzun kuruduğunu görmek

Kahve falında havuzun kuruduğunu görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun kuruduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız herkesle iletişim kurabilmeniz konusunda en iyi yardımcınız.

Kahve falında havuzun kuruduğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayırlı işe rivayet eder.

Kahve falında saç kurutma makinesi görmek fırsatların elden kaçırılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday kuruttuğunu görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı biber kurutmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında yün kurutmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ağzının kuruduğunu görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında kurutulmuş mısır görmek başarılarını arttıracağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında suyun kuruduğunu görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir