AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çarşaf yıkamak

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, keyfe kavuşacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli çarşaf görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kirli yatak çarşafı görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaf yıkamak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kirli çorap yıkamak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir