AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çorap yıkamak

Kahve falında kirli çorap yıkamak

Kahve falında kirli çorap yıkamak arkasından gıybet edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çorap yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında kirli çorap yıkamak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında kirli çorap çıkarmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli beyaz çorap görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli çorap toplamak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kirli çorap görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kirli çorap görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çoraplar görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, büyük bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kirli çorap görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir