AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Kahve falında birinin kirli çamaşırlarını yıkamak mutluluk dolu günler yaşanacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret eder.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına işarettir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır yıkadığını görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli çamaşır toplamak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında kirli erkek iç çamaşırı görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir