AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirleri yıkamak

Kahve falında kirleri yıkamak

Kahve falında kirleri yıkamak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirleri yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli el yıkamak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirleri yıkamak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, saygın biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kirli bez yıkamak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, olumsuz haberler alacağına inanılır.

Kahve falında kirli çorap yıkamak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli yerleri yıkamak çok büyük miktarda para kazanacağına, büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli perde yıkamak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir