AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli gelinlik yıkamak

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar artıyor veya mevcut maddi gelişmeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirlenmiş gelinlik görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, ün sahibi birisi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli gelinlik giymek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli gelinlik görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli bardağı yıkamak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kazancında bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bez yıkamak çok önemli başarılar elde edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir