AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak

Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak

Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, yeni bir ortama girileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak herkesi kıskandırabilecek bir teklif almanız mümkündür.

Kahve falında kirli elbise yıkamak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak ticaret ehli olacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli bardağı yıkamak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, psikolojik olarak toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında kirli halı yıkamak huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kir yıkamak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Kahve falında kirli yerleri yıkamak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hasta ise bakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir