AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli halı yıkamak

Kahve falında kirli halı yıkamak

Kahve falında kirli halı yıkamak sağlık sorunlarının son bulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, zenginleşeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, dış ticarete atılacağına alamet eder.

Kahve falında kirli halı yıkamak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Kahve falında kirli halı yıkamak kazancın günden güne artacağına, zengin için yoksulluğa rivayet eder.

Kahve falında kirli halı süpürmek yeni kapılar açılacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli halı temizlemek günahkar olacağı işlere gireceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında halının kirlendiğini görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli halı silmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halının kirli olduğunu görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli halı görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirlenmiş halı görmek sağlığını da kaybedeceğine, duraklama yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir