AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli yerleri yıkamak

Kahve falında kirli yerleri yıkamak

Kahve falında kirli yerleri yıkamak bundan hayır göreceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, verdiği sözleri tutacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kirli yerleri yıkamak gördüyseniz:

  • gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kirli yerleri yıkamak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çamaşırları yıkamak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli el yıkamak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli halı yıkamak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çorap yıkamak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kirli çamaşırlarını yıkamak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına inanılır.

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir