AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli derede yüzmek

Kahve falında kirli derede yüzmek

Kahve falında kirli derede yüzmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yönetici makamına oturacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kirli derede yüzmek gördüyseniz:

  • Ya da farklı felsefelere veya konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında kirli derede yüzmek başarılarının çoğalacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli dereden geçmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kirli dere görmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli bir dere görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli dereye düşmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına tabir olunur.

Kahve falında derede yüzdüğünü görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında sığ derede yüzmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir