AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli dere görmek

Kahve falında kirli dere görmek

Kahve falında kirli dere görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında kirli dere gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kirli dereye düşmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli bir dere görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli dereden geçmek tatsız durumların yaşanacağına, alım gücünün artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli derede yüzmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli dere görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalettir.

Kahve falında derede görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derede elini yıkamak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Kahve falında dereden geçememek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir