AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli dereye düşmek

Kahve falında kirli dereye düşmek

Kahve falında kirli dereye düşmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kirli dereye düşmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Kahve falında kirli dereye düşmek asık yüzlerin güleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli derede yüzmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli dere görmek çok rahat bir hayat süreceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kirli bir dere görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulur.

Kahve falında kirli dereden geçmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boklu dereye düşmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında dereden düşmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında derenin içine düşmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir