AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığ derede yüzmek

Kahve falında sığ derede yüzmek

Kahve falında sığ derede yüzmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında sığ derede yüzmek gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Kahve falında sığ derede yüzmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığ havuzda yüzmek sıkıntıların büyüyeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında sığ suda yüzmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığ denizde yüzmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sığ yerde yüzmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sığ sularda yüzmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sığ denizde yüzdüğünü görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sığ bir deniz görmek başarılı olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir