AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bir dere görmek

Kahve falında kirli bir dere görmek

Kahve falında kirli bir dere görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli bir dere gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında kirli dereden geçmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kirli dere görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, halinin iyi olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında kirli derede yüzmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kirli bir dere görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli dereye düşmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalettir.

Kahve falında derede çok balık görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere içinden geçmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, başka kimselere de yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında derede kayıkla gezmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir