AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede yüzdüğünü görmek

Kahve falında derede yüzdüğünü görmek

Kahve falında derede yüzdüğünü görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, mutluluğunun artacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işarettir.

Kahve falında derede yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulara tutkulu yaklaşımlar gösterme isteğiniz artabilir.

Kahve falında dere suyunda yüzmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, işlerin düzgün gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli derede yüzmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, para biriktirebileceğine tabir olunur.

Kahve falında derede ters yüzmek daha iyi bir eve çıkılacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Kahve falında akan derede yüzmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir derede yüzmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz derede yüzmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derede yüzmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir