AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli denizde yüzmek

Kahve falında kirli denizde yüzmek

Kahve falında kirli denizde yüzmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında kirli denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında kirli denizde yüzmek hayallerine ulaşacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli deniz yüzmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bir denizde yüzmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bir denizde yüzdüğünü görmek emeklerinin yarıda kalacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli denizde yüzdüğünü görmek maddi zarar edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli gölde yüzmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, rahatsızlık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir