AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında kirli denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında kirli denizde yüzdüğünü görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, kazancının sürekli artacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kirli denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında kirli bir denizde yüzmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli denizde yüzmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalettir.

Kahve falında kirli bir denizde yüzdüğünü görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli deniz yüzmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kirli denizde yüzdüğünü görmek zorlukların günden güne artacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kirli suda yüzmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, kişinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir