AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli deniz yüzmek

Kahve falında kirli deniz yüzmek

Kahve falında kirli deniz yüzmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında kirli deniz yüzmek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Kahve falında kirli denizde yüzmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bir denizde yüzdüğünü görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işarettir.

Kahve falında kirli deniz yüzmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kirli bir denizde yüzmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında kirli denizde yüzdüğünü görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli gölde yüzmek malının artmasını sağlayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir