AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bir denizde yüzmek

Kahve falında kirli bir denizde yüzmek

Kahve falında kirli bir denizde yüzmek devlete hizmet etmeye, daha büyük adımlar atılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kirli bir denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kirli deniz yüzmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli denizde yüzdüğünü görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bir denizde yüzmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli denizde yüzmek gelişim içine gireceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli bir denizde yüzdüğünü görmek kazancın katlanacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sevinç ve mutluluğa alamet eder.

Kahve falında kirli derede yüzmek endişelerinin son bulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir