AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli nehirde yüzmek

Kahve falında kirli nehirde yüzmek

Kahve falında kirli nehirde yüzmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kirli nehir görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek kazancını katbekat arttıracağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında akan nehirde yüzmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, haram mal yiyip içeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir