AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bir denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında kirli bir denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında kirli bir denizde yüzdüğünü görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bir denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Kahve falında kirli bir denizde yüzmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli denizde yüzdüğünü görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli bir denizde yüzdüğünü görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına işaret eder.

Kahve falında kirli denizde yüzmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kirli deniz yüzmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli derede yüzmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir