AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli gölde yüzmek

Kahve falında kirli gölde yüzmek

Kahve falında kirli gölde yüzmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntü yaşamaya, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli gölde yüzmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çaresiz hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli göle girmek rızkının genişleyeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli göl görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında kirli göle düşmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, büyük bir sorun oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gölde yüzmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işarettir.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir