AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda yüzmek

Kahve falında kirli suda yüzmek

Kahve falında kirli suda yüzmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kirli suda yüzmek gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulur.

Kahve falında kirli suda yüzmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kirli suda balık tutmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işarettir.

Kahve falında kirli suda banyo yapmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli suda abdest almak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suda yürümek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir