AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli cam görmek

Kahve falında kirli cam görmek

Kahve falında kirli cam görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bol kazanç getireceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli cam gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın.

Kahve falında kirli cam bardak görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kirli pencere camı görmek her şeyin sarpa saracağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camları kirli görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli cam görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında camı kirli görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli cam silmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında evin camını kirli görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir