AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli cam bardak görmek

Kahve falında kirli cam bardak görmek

Kahve falında kirli cam bardak görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kimseden korkmayacağına inanılır.

Kahve falında kirli cam bardak gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında kirli cam bardak görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli boş bardak görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli bardağı yıkamak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli bardak yıkamak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında kirli çay bardağı görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bardak görmek kulluk derecesinin artmasına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında cam bardağın elinde kırıldığını görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir