AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin camını kirli görmek

Kahve falında evin camını kirli görmek

Kahve falında evin camını kirli görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin camını kirli gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Kahve falında evin camını kirli görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli pencere camı görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli cam görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kirli cam silmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, başarıya giden yollarını açacağına işarettir.

Kahve falında camı kirli görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli cam bardak görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında camları kirli görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalettir.

Kahve falında evin kirlendiğini görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayatının iyileşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir