AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı kirli görmek

Kahve falında camı kirli görmek

Kahve falında camı kirli görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında camı kirli gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Kahve falında kirli cam silmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli cam bardak görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camı kirli görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camları kirli görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli cam görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında evin camını kirli görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli pencere camı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işaret eder.

Kahve falında kirli sepeti görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir