AnaSayfa / Genel / Kahve falında camları kirli görmek

Kahve falında camları kirli görmek

Kahve falında camları kirli görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, üzeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camları kirli gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kirli cam bardak görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli cam görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında camı kirli görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına tabir olunur.

Kahve falında kirli pencere camı görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin camını kirli görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli cam silmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Kahve falında camları kirli görmek kendini çok iyi hissedeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli yüzük görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir