AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardaktan su içmek

Kahve falında bardaktan su içmek

Kahve falında bardaktan su içmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bir bardaktan su içmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su içmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ticaretinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki bardak su içmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak dolusu su içmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına delalettir.

Kahve falında cam bardakla su içmek oldukça büyük başarılara, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında bardakla çok su içmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında cam bardaktan su içmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kırık bardakta su içmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir