AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlarda dolaşmak

Kahve falında kırlarda dolaşmak

Kahve falında kırlarda dolaşmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırlarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Kahve falında kırlarda dolaşmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda dolaşmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle dolaşmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapla dolaşmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalettir.

Kahve falında çorapsız dolaşmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına yorulur.

Kahve falında gece dolaşmak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına inanılır.

Kahve falında yer altında dolaşmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir