AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer altında dolaşmak

Kahve falında yer altında dolaşmak

Kahve falında yer altında dolaşmak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, hoşluk içinde olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yer altında dolaşmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında yer altında dolaşmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer altında ateş görmek ticaretinin de bozulmayacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altının yerini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yerin altında olmak üzüleceğine, yıkılacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yerin altından altın bulmak çok rahat bir döneme girileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer altında yılan görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında yerin altında ateş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, zaman bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerlerde altın görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir