AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle dolaşmak

Kahve falında ölüyle dolaşmak

Kahve falında ölüyle dolaşmak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, iftiraya uğrayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle dolaşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında ölülerin arasında dolaşmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle dolaşmak sorunların ardı ardına geleceğine, böylelikle yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında sokakta dolaşmak hızlanacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında silahla dolaşmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında denizde tekneyle dolaşmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle dolaşmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırlarda dolaşmak çok büyük bir şok yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir