AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış parmak görmek

Kahve falında kırılmış parmak görmek

Kahve falında kırılmış parmak görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış parmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, doğru haber almaya tabir olunur.

Kahve falında parmak kırılmak büyük paralara sahip olacağına, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında parmakları kırılmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış parmak görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir