AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek

Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek

Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, malını ve canını riske edeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, riske atılacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Aslında profesyonel yaşamınızla ilgili hedeflerinizi veya ailenizle ilgili sorumluluklarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağı kırılmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kafasını toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında parmak kırıldığını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmakları kırılmak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir