AnaSayfa / Genel / Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, doğru karar veremeyeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına inanılır.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek zor durumlara düşüleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağı kırılmak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak kırılmak aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak günü birlik kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir