AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakları kırılmak

Kahve falında parmakları kırılmak

Kahve falında parmakları kırılmak fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, gelirinin çoğalacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına yorulur.

Kahve falında parmakları kırılmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında parmağı kırılmak Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağının kırıldığını görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek her anlamda feraha kavuşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, ortaklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış parmak görmek insanlarla iç içe olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir