AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak çay bardağı görmek

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak çay bardağı gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına işaret eder.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek şansının kendisinden yana olacağına, daha rahat para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak bardak görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem çatlakları görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak cam görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında çatlak el görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir